снимка БулфотоМинистерски съвет разпореди всички министерства да направят анализ на предстоящите

...
снимка БулфотоМинистерски съвет разпореди всички министерства да направят анализ на предстоящите
Коментари Харесай

Остават ли чиновниците без коледни бонуси? Министерски съвет разпореди: Режете разходи

снимка Булфото

Министерски съвет разпореди всички министерства да създадат разбор на идните заплащания и на вероятни икономии по бюджетите си до края на годината, съобщи.

Мярката е обвързвана с осъществяването на бюджета за 2020 година По този метод се обезпечава опция за еластичност дейностите на държавното управление при форсмажорни условия, с оглед обезпечаване на средства за запазване здравето на популацията и за превъзмогване на отрицателните въздействия върху стопанската система и бизнеса.

Така при нужда от спомагателни разноски за битка с пандемията, средствата ще се обезпечават за сметка на осъществени икономии по бюджетите на първостепенните разпоредители с бюджет.

Определя се и предел за заплащания за ноември и декември 2020 година в размер на средномесечния размер на разноските и предоставените прехвърляния за деветмесечието, повишен с не повече от 30 на 100.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР